Beskrivelse
.
Indhold
Grønsagssymfoni: Grøntsymfoni (99%)(40 % gulerødder, 35 % ærter, 15 % romanescokål, 10 % gul peberfrugt.), Salt(Groft salt med jod (20 mg/kg))
Oksekødsgryde: Til 100g færdigvare er anvendt: Oksefilet med fedtkant 110g, salt, peber. (39%), Vand (24%), Løg i tern (6 x 6 mm). (17%), Flødeost 60+(Pasteuriseret FLØDE og SKUMMETMÆLK, salt, MÆLKESYREKULTUR.), Jævner(Modificeret stivelse), Okseboullion(Salt, oksefedt 31%, aromaer, tørret glukosesirup, oksekødsekstrakt 2,2%, løgpulver, sukker, krydderier (gurkemeje, hvid peber, paprika).), Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt (0,8%), emulgator (E471), aroma, farve, (E160a), vitamin A, surhedsregulerende middel (E330).), HVEDEMEL, munke(HVEDEmel*, HVEDEmaltmel*, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre) *100% mel indeholdende Gluten.), Kulør(Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt), Kanel(Kanel.), Salt(Groft salt med jod (20 mg/kg)), Oksesky pasta(Salt, aromaer, oksefedt 23,7%, sukker, vegetabilsk olie (raps), oksekødsekstrakt 4,0%, modificeret stivelse, maltodextrin, karamelsukker, løgpulver, syre (mælkesyre).), Ingefær(Ingefær.), Peber(Peber korn, hele..)
pasta hj.: Vand (60%), Pasta, rå, skruer (37%)(Vand og fuldkornsDURUMHVEDE, semulje), Rapsolie(Rapsolie), Salt(Groft salt med jod (20 mg/kg))
Tilsat:
Farvestoffer: E160a, E 150c
Antioxidanter: E330
Konsistensmidler: E471, Modificeret stivelse, E415
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Mælk, Hvede