Beskrivelse
.
Indhold
Champignonsauce: Vand (54%), Champignoner i skiver 100 %. (22%), Fløde (16%)(FLØDE 38% fedt), Champignon pasta(Modificeret stivelse, palmefedt, solsikkeolie, salt, champignon 3,4 % , sukker, HVEDEMEL, glukosesirup, gærekstrakt,karljohansvamp-pulver 1,3 %, maltodextrin, MÆLKEPROTEIN, champignonekstrakt, løgpulver, emulgator (SOJALECITHIN), surhedsregulerendemiddel (E450), krydderier, citronsaftpulver, aroma.), Jævner(Modificeret stivelse), Hønsebouillon(Salt, kyllingefedt 18%, glukosesirup, oksefedt, aromaer, kyllingeskind- og kødpulver 2,4%, syre (citronsyre, mælkesyre, calciumlactat), krydderier (hvid peber, gurkemeje), karamelsukker, maltodextrin.), Svine bouillon(Salt, palmefedt, glukosesirup, aroma, sukker, 3% svinefedt, modificeret stivelse, 1% svineprotein, krydderier, laurbærblade, karamelsukker, maltodextrin, rosmarinekstrakt.), Salt m. jod(Groft salt med jod (20 mg/kg)), Citron koncentrat(Koncentrat af hele citroner, citronskalolie, syrlighedsregulering (citronsyre), stabilisator (xanthangummi))
Kalkunfrikadeller: Kalkunfrikadeller (100%)(Kalkunkød (75 %), løg, rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), gulerødder (2 %), HVEDEMEL, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, persille, peber.)
Blomkål: Blomkålsbuketter 15-35 mm. (98%), Salt(Groft salt med jod (20 mg/kg))
Kogte kartofler: Kartofler, salt (100%)
Tilsat:
Farvestoffer: E102, E 150c
Antioxidanter: E330, E300
Konsistensmidler: Modificeret stivelse, E410, E412, Alginat
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Soja, Mælk, Hvede