Beskrivelse
.
Indhold
Italiensk farsbrød: Hakket, Svinekød 12% (56%)(Svinekød (100%)), Letmælk (25%)(LETMÆLK.), Rasp (hvedemel, vand, gær, salt)(HVEDEMEL, vand, salt tilsat jod, tørgær. Kan indeholde spor af JORDNØDDER og NØDDER.), Æg(Konserveringsstoffer: E211, Antioxidanter: E330), Tomater, Salt, Hvidløg(Hvidløg. Indeholder naturligt forekomne SULFITTER.), Paprika(Paprika.), Oregano(Oregano.), Timian., Peber(Peber korn, hele..)
Kogte kartofler: Kartofler, salt (100%)
Ratatouille: Ratatouille (98%)(Tomater i tern ca. 38 %, courgetter i tern ca. 20 %, auberginer i tern ca. 20 %, løg i skiver ca. 10 %, rød peber i strimler ca. 6 %, grøn peber i strimler ca. 6 %.), Rapsolie(Rapsolie), Salt, Hvid peber(Hvid peber.)
Skysauce til Italiensk farsbrød: Vand (84%), Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt (0,8%), emulgator (E471), aroma, farve, (E160a), vitamin A, surhedsregulerende middel (E330).), Piskefløde 38 %(FLØDE 38% fedt), Hvedemel(HVEDEmel*, HVEDEmaltmel*, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre) *100% mel indeholdende Gluten.), Jævner(Modificeret stivelse), Tomater, Hønsebouillon(Salt, kyllingefedt 18%, glukosesirup, oksefedt, aromaer, kyllingeskind- og kødpulver 2,4%, syre (citronsyre, mælkesyre, calciumlactat), krydderier (hvid peber, gurkemeje), karamelsukker, maltodextrin.), Svine stegesky(Salt, aroma, 15% svineprotein, 12% svinefedt, oksefedt, rapsolie, glukosesirup, sukker, krydderier (laurbærblade, sort peber), karamelsukker, maltodextrin, løg, rosmarinekstrakt.), Svine bouillon(Salt, palmefedt, glukosesirup, aroma, sukker, 3% svinefedt, modificeret stivelse, 1% svineprotein, krydderier, laurbærblade, karamelsukker, maltodextrin, rosmarinekstrakt.), Kulør(Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt), Paprika(Paprika.), Timian., Oregano(Oregano.), Hvidløg(Hvidløgspulver)
Tilsat:
Farvestoffer: E 150c, E160a
Konserveringsstoffer: E211
Antioxidanter: E330, E300
Konsistensmidler: E471
Andre tilsætningsstoffer: E472e
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Jordnødder, Soja, Mælk, Nødder, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Svovldioxid og sulfitter, Hvede