Beskrivelse
.
Indhold
Kalvekød kogt: Til 100gr færdigvare er der anvendt: Kalvebov 110gr, salt og peber. (100%)
Kogte kartofler: Kartofler, salt (100%)
Kvarksauce: Vand (59%), Piskefløde 38 % (16%)(FLØDE 38% fedt), Kvark 0,2%(SKUMMETMÆLK, MÆLKESYREKULTUR. osteløbe (mikrobiel)), Margarine, fly. 94 % Stege/ bage(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt (0,8%), emulgator (E471), aroma, farve, (E160a), vitamin A, surhedsregulerende middel (E330).), Hvedemel(HVEDEmel*, HVEDEmaltmel*, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre) *100% mel indeholdende Gluten.), Kalve bouillon(Glukosesirup, salt, kalvearoma, oksefedt, sukker,maltodextrin, grønsager (løg, tomat), 1% kalvekød, kylling, syre (mælkesyre, calciumlactat, citronsyre), vinekstrakter, rosmarinekstrakt.), Jævner(Modificeret stivelse), Grønne peberkorn(Grønne peberkorn, vand, salt, E330), Salt(Groft salt med jod (20 mg/kg))
Broccoliblanding: Broccoliblanding (99%)(Skivede gulerødder ca. 35 %, blomkål ca. 33 %, broccoli ca. 32 %.), Salt(Groft salt med jod (20 mg/kg))
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Mælk, Hvede