Beskrivelse
.
Indhold
Brun sauce: Vand (70%), Letmælk (14%)(LETMÆLK.), Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt (0,8%), emulgator (E471), aroma, farve, (E160a), vitamin A, surhedsregulerende middel (E330).), Piskefløde 38 %(FLØDE 38% fedt), Hvedemel(HVEDEmel*, HVEDEmaltmel*, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre) *100% mel indeholdende Gluten.), Jævner(Modificeret stivelse), Kulør(Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt), Svine bouillon(Salt, palmefedt, glukosesirup, aroma, sukker, 3% svinefedt, modificeret stivelse, 1% svineprotein, krydderier, laurbærblade, karamelsukker, maltodextrin, rosmarinekstrakt.), Hønsebouillon(Salt, kyllingefedt 18%, glukosesirup, oksefedt, aromaer, kyllingeskind- og kødpulver 2,4%, syre (citronsyre, mælkesyre, calciumlactat), krydderier (hvid peber, gurkemeje), karamelsukker, maltodextrin.), Salt, Svine stegesky(Salt, aroma, 15% svineprotein, 12% svinefedt, oksefedt, rapsolie, glukosesirup, sukker, krydderier (laurbærblade, sort peber), karamelsukker, maltodextrin, løg, rosmarinekstrakt.), Okseboullion(Salt, 31% oksefedt, aroma, glukosesirup, 2,3% oksekødsekstrakt, løg, sukker, krydderier, rosmarinekstrakt.)
Farseret porre: Farseret porre (100%)(Grisekød (59%), porrerfyld (20%) (porrer, modificeret kartoffelstivelse), løg, rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), ÆG, HVEDEMEL, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, peber.)
Kogte kartofler: Kartofler, salt (100%)
Rodfrugtblanding: Rodfrugtblanding (99%)(20 % skorzonerrod, 20 % knudekål, 20 % kålroe, 20 % gulerod, 10 % pastinak, 10 % SELLERI.), Salt
Tilsat:
Farvestoffer: E 150c, E160a
Antioxidanter: E330
Konsistensmidler: E471
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Mælk, Selleri, Hvede