Beskrivelse
.
Indhold
Abrikostrifli gratin: Vand, abrikoser (34%), sukker, fortykningsmiddel: Mofificeret tapiocastivelse. Fremstillet af 34 g. frugt pr. 100 g. Samlet sukkerindhold 23 g pr. 100 g. (59%), Creme Delight (10%)( Vand, vegetabilsk fedtstof (helt hærdet palmekerne), sukker, FLØDEPULVER, modificeretstivelse (E1442 (kartoffel)), MÆLKEPROTEIN, aroma, salt, emulgatorer (E435, E491, E322), stabilisatorer (E466, E407), vaniljeekstrakt, farve (E160a).), Vegetabilsk flødeerstatning (10%)( Vand, vegetabilsk fedtstof (helt hærdet palmekerne), stabilisatorer (E422, E464, E407, E466), emulgatorer (E435, E491, E322), salt, vaniljeekstrakt, aroma, farve (E160a)), Piskefløde 38 % (10%)(FLØDE 38% fedt), Sherry(Pedro Ximenez Sherry er lavet af Pedro Ximenez druer, som er høstet i slutningen af ??september, og derefter tørret i solen for at koncentrere smag og sukker. Sherry lavet af disse druer er sød og koncentreret. Pedro Ximenez Sherry har en intens mørkebrune farve med aromaer af nødder, rosiner, figner og dadler, chokolade og mocca. Meget intens sødme i munden, til den rigtig søde tand med smag af dadler, rosiner, men også velafbalanceret friskhed og bitterhed. En perfekt dessertvin. Går meget godt med kraftige søde desserter, nødder og chokolade.), Piskefløde 38 %(FLØDE 38% fedt), Vegetabilsk flødeerstatning( Vand, vegetabilsk fedtstof (helt hærdet palmekerne), stabilisatorer (E422, E464, E407, E466), emulgatorer (E435, E491, E322), salt, vaniljeekstrakt, aroma, farve (E160a)), Vanillesukker(Sukker, kartoffelstivelse, formalede vaniljestænger, Bourbon vaniljeekstrakt, ekstraheret Bourbon vaniljepulver, aroma, antiklumpemiddel: (calciumsilikat))
Tilsat:
Konserveringsstoffer: E202, E220
Antioxidanter: E 330
Konsistensmidler: Modificeret stivelse, E407
Allergener
Mælk, Svovldioxid og sulfitter