Beskrivelse
.
Indhold
Lammefarsbrød: Til 100gr færdigvare er der anvendt: Kalvebov 110gr, salt og peber. (60%), Letmælk (17%)(LETMÆLK.), Æg, hele, stk., Hvedemel(HVEDEmel*, HVEDEmaltmel*, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre) *100% mel indeholdende Gluten.), Løg i tern (6 x 6 mm)., Persille(Hakket persille.), Hvidløg(Hvidløg. Indeholder naturligt forekomne SULFITTER.), Salt(Groft salt med jod (20 mg/kg)), Peber, sort(Peber korn, hele..)
Flødekartofler: Kartofler, salt (53%), Letmælk (19%)(LETMÆLK.), Fløde (11%)(FLØDE 38% fedt), Løg i tern (6 x 6 mm)., Parmasanost(MÆLK, salt, osteløbe, konserveringsmiddel: lysozym fra ÆG.), Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt (0,8%), emulgator (E471), aroma, farve, (E160a), vitamin A, surhedsregulerende middel (E330).), Hvedemel(HVEDEmel*, HVEDEmaltmel*, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre) *100% mel indeholdende Gluten.), Jævner(Modificeret stivelse), Hvidløg(Hvidløg. Indeholder naturligt forekomne SULFITTER.), Salt m. jod(Groft salt med jod (20 mg/kg)), Hvid peber(Hvid peber.)
Broccoliblanding: broccolibuketter (33%)(Broccolibuketter 20-40 mm.), Gulerødder i skiver. (33%), Blomkål (33%)(Blomkålsbuketter 15-35 mm.), Salt(Groft salt med jod (20 mg/kg))
Tilsat:
Farvestoffer: E160a
Antioxidanter: E330
Konsistensmidler: E471
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Mælk, Svovldioxid og sulfitter, Hvede